Το κουτάλι 23° και 24° επεισόδιο

Δείτε τα δύο τελευταία επεισόδια της εκπομπής ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ. Το Σάββατο 01/01/2011 στις 18:00 στο Πρίσμα+ το 23° επεισόδιο της εκπομπής ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ και την Κυριακή 02/01/2011 στις 18:00 στο Πρίσμα+ το 24° επεισόδιο.

Στο 23° επεισόδιο της εκπομπής “Το κουτάλι”, ο σεφ Χρήστος Παναγόπουλος μαγειρεύει στην κουζίνα της Σχολής «Le monde», όπου και εργάζεται.
Ο σεφ με τα παιδιά: Adriana Simina και Λάζαρος Μερτύρης, που συμμετέχουν στο επεισόδιο, μαγειρεύουν τρεις συνταγές:
- Σπιτική Μερέντα,
- Μπισκότα σοκολάτας με γέμιση μαλακής σοκολάτας, και
- Φρούτα με σοκολάτα.

Στο 24° επεισόδιο της εκπομπής “Το κουτάλι”, ο σεφ Jean-Louis Capsalas μαγειρεύει στην κουζίνα του εστιατορίου της «Οινότριας Γής – Κτήμα Λαζαρίδη», όπου και εργάζεται.
Ο σεφ με τα παιδιά: Λετίσια Καψαλά, Κασάνδρα Σπηλιωπούλου, Κωνσταντίνα Χρονοπούλου και Ευάγγελος Οκσουζόγλου, που συμμετέχουν στο επεισόδιο, μαγειρεύουν τρεις συνταγές:
- Ένα κόκκινο ποτήρι (γιαούρτι με λιαστή ντομάτα),
- Ένα άσπρο ποτήρι (γιαούρτι ανθότυρο σταφύλι), και
- Ψεύτικα Σούσι (Sushi) φρούτων με ντιπ δαμάσκινο.

Το κουτάλι στο facebook:
> facebook
> tokoutali.com

Το κουτάλι 21° και 22° επεισόδιο

Δείτε το Σάββατο 25/12/2010 στις 18:00 στο Πρίσμα+ το 21° επεισόδιο της εκπομπής ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ και την Κυριακή 26/12/2010 στις 18:00 στο Πρίσμα+ το 22° επεισόδιο.

Στο 21° επεισόδιο της εκπομπής "Το κουτάλι", ο σεφ Ιωάννης Γρυλλιωνάκης (ή Jean de Grylleau) και ο βοηθός του Κυριάκος Κολοκυθάς μαγειρεύουν στην κουζίνα του catering «Gtouch», με έδρα την Παιανία, όπου και εργάζονται.
Ο σεφ με τα παιδιά: Σταύρος Ψούδης, Παναγιώτης Ψούδης και Νικηφόρος Μάρκου, που συμμετέχουν στο επεισόδιο, μαγειρεύουν δύο συνταγές:
-Cookies, και
- Muffins.

Στο 22° επεισόδιο της εκπομπής "Το κουτάλι", ο σεφ Χριστόφορος Πέσκιας μαγειρεύει στην κουζίνα του εστιατορίου «Dakos», όπου και εργάζεται.
Ο σεφ με τα παιδιά: Παρασκευή Πέσκια, Λεονάρδος Σούδας, Κωνσταντίνος Παπαδάκης και Μαργαρίτα Μερτύρη, που συμμετέχουν στο επεισόδιο, μαγειρεύουν δύο συνταγές:
- Cheesecake κουρούπα με μαρμελάδα φράουλα, και
- Γαρίδες σαγανάκι.

Το κουτάλι στο facebook:
> facebook
> tokoutali.com

Το κουτάλι 19° και 20° επεισόδιο


Δείτε το Σάββατο 18/12/2010 στις 18:00 στο Πρίσμα+ το 19° επεισόδιο της εκπομπής ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ και την Κυριακή 19/12/2010 στις 18:00 στο Πρίσμα+ το 20° επεισόδιο.

Στο 19° επεισόδιο της εκπομπής "Το κουτάλι", η σεφ Ντίνα Νικολάου μαγειρεύει στον κήπο της Πολιτιστικής Εταιρείας «Πύρνα».
Η σεφ με τα παιδιά: Στέλιο Γρηγοριάδη και Γιώργο Γρηγοριάδη, που συμμετέχουν στο επεισόδιο, μαγειρεύουν δύο συνταγές:
- Φριτάτα με πατάτες και κολοκυθάκια, και
- Μπράουνι με κρέμα γιαουρτιού και φράουλες.

Στο 20° επεισόδιο της εκπομπής "Το κουτάλι", οι σεφ Γεράσιμος Φουρφουρής και Γιάννης Τσιάκος μαγειρεύουν στην κουζίνα του εστιατορίου «Οδός Κασσάνδρα».
Οι σεφ με τα παιδιά: Χριστίνα Φουρφουρή, Μυρσίνη Πόντου και Νεφέλη Πόντου, που συμμετέχουν στο επεισόδιο, μαγειρεύουν δύο συνταγές:
- Ραβιόλι καρμπονάρα σαμπαγιόν με τσιπς μπέικον, και
- Παγωμένη μαρέγκα λεμόνι.

Το κουτάλι στο facebook:
> facebook
> tokoutali.com

Το κουτάλι 17° και 18° επεισόδιο

Δείτε το Σάββατο 11/12/2010 στις 18:00 στο Πρίσμα+ το 17° επεισόδιο της εκπομπής ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ και την Κυριακή 12/12/2010 στις 18:00 στο Πρίσμα+ το 18° επεισόδιο.

Στο 17° επεισόδιο της εκπομπής "Το κουτάλι", ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος μαγειρεύει στην κουζίνα του εστιατορίου «Αλάτσι», όπου και εργάζεται.
Ο σεφ με τα παιδιά: Λυδία Λυγοξυδάκη, Νικόλαος Παπακωσταντίνος, Αριάδνη Παπακωσταντίνου και Γεωργία Παπαδημητρίου, που συμμετέχουν στο επεισόδιο, μαγειρεύουν δυο συνταγές:
- Ντολμαδάκια με αμπελόφυλλα, και
- Αρνί με σταμναγκάθι.

Και στο 18° επεισόδιο της εκπομπής "Το κουτάλι", ο σεφ Jean-Louis Capsalas μαγειρεύει στην κουζίνα του εστιατορίου της «Οινότριας Γής - Κτήμα Λαζαρίδη», όπου και εργάζεται.
Ο σεφ με τα παιδιά: Άννα Αλεξάκη, Ιωάννα Μούλα, Αθηνά Στουραϊτη και Ζωγραφούλα Τσουκαλά, που συμμετέχουν στο επεισόδιο, μαγειρεύουν μια συνταγή:
- Τάρτα Ντομάτα και μοτσαρέλλα χλιαρή με λάδι, βασιλικό και σκόρδο.

Το κουτάλι στο facebook: